Biztonság
A http://viccek-vicces-kepek.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Szerzői jogok
Az oldalon található vicceket az oldal látogatói küldik be, azokat ők írják, találják ki, vagy ismerik olyan formában, ahogy nekünk továbbadják. Ha valamelyik vicc mégis sértené valakinek a szerzői jogait, és ő megcáfolhatatlan bizonyítékokkal tudja bizonyítani, hogy az adott viccet ő találta ki, és az ő szerzői jogvédelme alatt áll, természetesen azonnal leszedjük a viccet.

Adatvédelmi nyilatkozat
A http://viccek-vicces-kepek.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A http://viccek-vicces-kepek.hu, oldalon nincs lehetőség regisztrációra, tehát a személyes adatok védelméről szóló törvények előírásai nem vonatkoznak az oldalra, mivel semmiféle személyes adatot nem tárolunk.

A http://viccek-vicces-kepek.hu oldalon található tartalmakat a nyilvános weboldalakról, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre az olvasók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, kérésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.

A http://viccek-vicces-kepek.hu fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.
A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.

0
0
0
s2sdefault